EXPOHABITAT 2018, és el major aparador per a empreses dedicades al món de la llar (gestió immobiliària, reformes, disseny, equipament, mobiliari…) On es donaran cita els diferents expositors per mostrar els seus productes i serveis, explicant a més amb activitats paral·leles per atreure a un gran nombre de visitants, tant particulars com a professionals que podran conèixer de primera mà totes les novetats i innovacions del sector.

En EXPOHABITAT 2018 els visitants podran localitzar els serveis i productes necessaris per crear, trobar, renovar i/o actualitzar la seva llar.

Aquesta segona edició de EXPOHABITAT tindrà lloc en el recinte PALMA ARENA, un lloc idoni per a la celebració de l’esdeveniment gràcies a la seva ubicació estratègica, les seves modernes instal·lacions i elements que garanteixen la màxima comoditat per a l’assistència dels visitants.

EXPOHABITAT 2018 se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’octubre de 2018 (divendres, dissabte i diumenge) on els expositors podran mostrar tots els seus productes davant el seu públic objectiu, creant imatge de marca i podent tancar vendes o prevendes i on els expositors tenen l’oportunitat de trobar-se cara a cara amb els seus potencials clients i generar l’interès des del contacte directe.

Si desitja participar com a expositor no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres en el 971 750140

Hemos firmado un acuerdo de Hotel partners con Ur Hotels. Todos nuestro expositores y visitantes de la feria obtendrán un descuento de un 10% en estancia en Palacio Avenida y M House durante la feria, utilizando el promo code EXPO, puede acceder a Ur Hotels aquí.

*Hasta fin de disponibilidad, solo valido los días de feria.

¡Nos vemos en la feria!

Raons per exposar en EXPOHABITAT 2018


EXPOHABITAT 2018 és la trobada anual a Mallorca  per als professionals del sector de la construcció i decoració. Un espai únic de trobada per als professionals i particulars de la rehabilitació, la reforma i l’eficiència energètica d’habitatges i edificis, així com de la decoració i interiorisme. Un lloc en el qual tant el professional com el particular trobarà en un entorn especialitzat els últims productes, materials, solucions i serveis.

Un entorn on interactuar amb els empresaris i professionals del sector per crear sinergies i accelerar els processos de venda.

Una única cita per fidelizar clients, generar oportunitats de negoci i potenciar la seva imatge de marca

No ho dubti, EXPOHABITAT 2018 serà el millor aparador a Mallorca per a la seva empresa i serveis

Informació edició EXPOHABITAT 2017

Iben Andsager

Coordinadora de l’esdeveniment

iben@todo-eventos.com

Tlf. 971 75 01 40

www.todo-eventos.com

Sonia Soriano

Adjunta coordinació

sonia@todo-eventos.com

Tlf. 971 75 01 40

www.todo-eventos.com

Jose Luis Córcoles

Director Comercial

joseluis@todo-eventos.com

Tlf. 971 75 01 40

www.todo-eventos.com

12 + 5 =