EXPOHABITAT 2018, és el major aparador per a empreses dedicades al món de la llar (gestió immobiliària, reformes, disseny, equipament, mobiliari…) On es donaran cita els diferents expositors per mostrar els seus productes i serveis, explicant a més amb activitats paral·leles per atreure a un gran nombre de visitants, tant particulars com a professionals que podran conèixer de primera mà totes les novetats i innovacions del sector.

En EXPOHABITAT 2018 els visitants podran localitzar els serveis i productes necessaris per crear, trobar, renovar i/o actualitzar la seva llar.

Aquesta segona edició de EXPOHABITAT tindrà lloc en el recinte PALMA ARENA, un lloc idoni per a la celebració de l’esdeveniment gràcies a la seva ubicació estratègica, les seves modernes instal·lacions i elements que garanteixen la màxima comoditat per a l’assistència dels visitants.

EXPOHABITAT 2018 se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’octubre de 2018 (divendres, dissabte i diumenge) on els expositors podran mostrar tots els seus productes davant el seu públic objectiu, creant imatge de marca i podent tancar vendes o prevendes i on els expositors tenen l’oportunitat de trobar-se cara a cara amb els seus potencials clients i generar l’interès des del contacte directe.

Si desitja participar com a expositor no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres en el 971 750140

PLANO DE PARTICIPANTES

EXPOSITORS CONFIRMATS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem signat un acord d’hotels associats amb Ur Hotels. Tots els nostres expositors i visitants de la fira obtindran un descompte del 10% en estada a Palacio Avenida i M Casa durant la fira, utilitzant el codi promocional EXPO, podeu accedir a Ur Hotels aquí.

* Fins a la fi de disponibilitat, valid pels dies de fira.

Ens veiem a la Fira!

Raons per exposar en EXPOHABITAT 2018

EXPOHABITAT 2018 es el encuentro anual en Mallorca  para los profesionales del sector de la construcción y decoración. Un espacio único de encuentro para los profesionales y particulares de la rehabilitación, la reforma y la eficiencia energética de viviendas y edificios, así como de la decoración e interiorismo. Un lugar en el que tanto el profesional como el particular encontrará en un entorno especializado los últimos productos, materiales, soluciones y servicios.

Un entorno en donde interactuar con los empresarios y profesionales del sector para crear sinergias y acelerar los procesos de venta. 

Una única cita para fidelizar clientes, generar oportunidades de negocio y potenciar su imagen de marca

No lo dude, EXPOHABITAT 2018 será el mejor escaparate en Mallorca para su empresa y servicios

Informació sobre EXPOHABITAT 2017

Iben Andsager

Coordinadora de l’esdeveniment

iben@todo-eventos.com

Tlf. 971 75 01 40

www.todo-eventos.com

Sonia Soriano

Adjunta coordinació

sonia@todo-eventos.com

Tlf. 971 75 01 40

www.todo-eventos.com

Jose Luis Córcoles

Director Comercial

joseluis@todo-eventos.com

Tlf. 971 75 01 40

www.todo-eventos.com

5 + 4 =